Over een tijdje is het weer zover, dan is het Moederdag! Weet jij al met wat jij de (kersverse) mama gaat schenken? Wij zetten de allerleukste, handigste en meest praktische cadeaus voor je op een rijtje, waarmee jij de mama zeker zal verrassen!

Leg moeders in de watten

Of het nou haar eerste of zoveelste Moederdag is, mama’s verdienen het om eens even heerlijk in de watten gelegd te worden. Dit doe je door je waardering te laten blijken met iets moois! Met deze cadeau ideeën kan je zeker wel jouw waardering laten blijken!

Bekijk hier meteen alle cadeaus voor Moederdag!

1. Illustratie van Sophie de Ruiter:

onze Sophie maakt de mooiste (persoonlijke) illustraties. Ze is bekend van haar illustraties voor Kenzo, De Bijenkorf, Givenchy en nog meer grote merken. Haar illustraties zijn zeer divers, van mommy’s to be tot happy family’s Sophie illustreert het allemaal. Zo kan je van de zwangere bijna mommy een mooie zwangerschapsillustratie laten maken. Of je laat een mooie foto van de kleine met zijn/ haar mama vereeuwigen in een mooie tekening. Dit cadeau is speciaal en super persoonlijk! Het zal zeker iets zijn wat de mama zal waarderen.

Tip: leuke cadeaus voor Moederdag

2. Toilettas

dit item is altijd wel handig om te krijgen. Of de mama deze nou gebruikt voor haar make-up, toiletartikelen of als etui hij zal altijd wel van pas komen. Je hebt verschillende leuke tasjes. Zo heb je de Zip & Go toilettassen van Elodie Details, Beate toilettassen van Liewood en de gepersonaliseerde toilettassen. Er is dus genoeg keus!

Tip: leuke cadeaus voor Moederdag

3. Luiertas

Van een Mommy Bag tot een Leopard Bag of een Elodie bag, je maakt iedere mama wel blij met een trendy luiertas! Zo kan ze met alle babyspulletjes toch fashionable over straat.

Tip: leuke cadeaus voor Moederdag

4. Persoonlijke mok

De allerbeste mama verdient natuurlijk de allerleukste mok! Geef haar een trendy mok cadeau met haar eigen naam erop! Niemand die nog een haar kopje koffie durft te komen…

Tip: leuke cadeaus voor Moederdag

5. Olli Ella items

Samen boodschappen doen met mama? Het kan met de Big Luggy van Olli Ella.

Het trendy handgeweven rotan fietsmandje van Olli Ella is er nu ook voor mama! Er zit een afneembare verstelbare canvasriem aan het mandje zodat je hop van de fiets het mandje om je schouders plaatst als tasje of rugzak.

Tip: leuke cadeaus voor Moederdag

6. Verzorging

Een cadeaubox speciaal voor mama en haar mini-me! Naif producten bevatten alleen maar natuurlijke en verzorgende ingrediënten die perfect zijn voor een babyhuid en natuurlijk voor de moeder die met haar handen in de weer is met het verschonen van alle luiers. Hint Hint! Een perfect Moederdag cadeau!

Tip: leuke cadeaus voor Moederdag

7. Houten mijlpaalsetjes

de trotse mama wil niks liever dan al de leuke, lieve en mooie momenten van haar kleintje vastleggen. Dit is natuurlijk het leukst om vast te leggen op een creatieve manier. Een leuke manier is het gebruiken van houten mijlpalensetjes. De mijlpalen kan de mama dan aan de hand van houten schijfjes fotograferen. Super leuk dus om cadeau te geven op Moederdag!

Met deze top cadeaus voor Moederdag zal de mama zeker heel erg blij zijn. Je kan uiteraard de mama nog eens extra verrassen met een mooie bos bloemen en een handgeschreven kaartje enne een zelf gemaakte tekening van de kleine blijft ook altijd leuk!

Tip: leuke cadeaus voor Moederdag