Op zoek naar de beste verzorging voor jezelf en jouw mini-me? Dan is dit het merk voor jou: Naïf behandelt de huid met liefde. Geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel natuurlijke producten waar een baby blij van wordt. Dit merk werkt vanuit veel goede kernwaarden… Tijd om het verhaal achter het merk uit te pluizen!

De Naïf filosofie

Jochem Hes en Sjoerd Trompetter werden in 2013 gelukkige vaders van hun eigen kinderen. Er ging een hele wereld voor ze open. Een wereld vol baby knowhows en  producten. Helaas kwamen ze er al gauw achter dat  lang niet alle producten veilig waren voor hun kinders en dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Jochem en Sjoerd vonden dit pure onzin en wilde een no-nonsense product voor babyhuidjes uitbrengen: Naïfcare. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft; avocado, tomaten, macadamia noten, zoete amandelen en lijnzaad. Alle producten zijn vegan, animal friendly , dermatologisch getest, hypoallergeen en PH-huidneutraal. De twee vaders zijn van mening dat ieder mens van nature naïef wordt geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig. Dat willen ze dan ook zo houden. #BeNaif! naif

Open en eerlijk

Naïf streeft ernaar zo transparant mogelijk te zijn. Want moeders willen weten wat ze op hun kindjes smeren en waar ze hun geld aan uitgeven. Zo maakt Naïf duidelijk dat ze tegen het afval in de oceaan zijn. Hun doel is zero waste in 2021, omdat er veel chemicaliën in cosmetica verdwijnen, al dan niet via het doucheputje of via de oceaan, in het milieu. Daarom bevatten de producten van Naïf geen harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten die de zee kan aantasten. Ook 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplannen zorgen ervoor dat Naïf 100% milieuverantwoord is. Daar gaat je geld dus naartoe. Verder communiceert Naïf maar al te graag over de ingrediënten die ze wel en niet hanteren:
  • Katoenzaad: Oliehydraterend en rijk aan vitamine E.
  • Avocado Olie: Goed tegen droog haar en een droge huid. Rijk aan vitamine A, B1, B2, D en E en enkelvoudig onverzadigde vetzuren.
  • Zoete Amandel Olie: Super soft skin guaranteed!
  • Macadamia Olie: Natuurlijke zonbescherming die ontstekingsremmende eigenschappen bevat en helend werkt op een beschadigde huid.
  • Bisabolol: Kalmerende ingrediënten uit kamille gaat en dus uitermate geschikt voor de gevoelige huid.
  • Tarwe proteïne: Een glutenvrij product in haarverzorging. Het hydrateert en verzorgt, zonder dat het je hoofdhuid uitdroogt.
  • Shea butter: De boter is afkomstig uit de noten van de Vitellaria Nilotica en Vitellaria Paradoxa boom, die alleen in West- en Oost Afrika te vinden is. Rijk aan vitamine A, E en F en essentiële vetzuren. Shea butter houdt de talgproductie in balans, geeft een smooth feeling en werkt kalmerend.ZonnebloempitolieRijk aan selenium, Vitamine E en magnesium. Vitamine E heeft een helende werking en kan littekens vervagen.
  • Lavendel: werkt rustgevend en kalmeert de huid. Daarnaast werkt de plant ontsmettend en ontsteking werend.
  • Aloë Vera: de gel uit de bladeren van Aloë Vera is rijk aan vitaminen en mineralen. Daarnaast heeft het een kalmerende en hydraterende werking op de huid.
Wat gebruiken ze niet? Minerale Olie, PEG en Synthetische Emulgatoren, Geen Parabenen, Allergene Geurstoffen, Geen Phenoxyethanol, Essentiële Oliën of Sodium Laureth Sulfate (SLS/SLES) naif verzorging

Top 5 musthaves

Wij helpen Naïf graag om hun mooie boodschap te verspreiden! Wat zijn de bestsellers die je zeker in huis moet hebben (of cadeau moet geven)? 1. Starters kit De starters kit is bij onze klanten BY FAR de favoriet. Dit komt doordat deze kit alle producten bevat die je voor je baby nodig hebt. Inhoud starter kit:
  • Cleansing Wash Gel
  • Softening Body Lotion
  • Nurturing Cream
  • Diaper Cream
  • Soothing Baby Oil
  • Milky Bath Oil
2. Verzachtende bodylotion Zorg voor een heerlijke zachte huid bij de baby met de verzachtende bodylotion van Naïf. Verzorgt de dunne babyhuid en is geschikt voor het hele lichaam. 3. Verzorgende shampoo Deze baby shampoo is niet alleen goed voor het haar, maar ook voor de hoofdhuid. 4. Newborn Essentials gift box Ben je op zoek naar een fijn kraamcadeau? Dan zijn de Naïf Newborn Essentials perfect. Dit zijn de producten waarmee je de eerste maanden wel doorkomt. Want, Een babyhuid behandel je met liefde. 5. Billencrème Dit product voorkomt en herstelt luieruitslag, geneest en verkoelt. naif starters kit giftbox

De favorieten van…

Ook Tineke, de eigenaresse van Kidsdeco.nl, is fan van Naïf. Naast de musthaves wordt haar zoontje Flynn elke dag weer verwend met de volgende producten: 1. Weather protection crème Brr.. Winter is coming… Het babyhuidje kan droog, rood of schraal worden. Auwie, mammie! ?? Gelukkig heeft Naïf de beste verzorging crème voor dat tere huidje. 2. Verzachtende babyolie De Naïf babyolie kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Zo is ‘ie perfect voor na het bad, maar ook zeer geschikt als massage olie. 3. Milde badolie Het is tijd om het badje te vullen, een moment voor de baby om heerlijk te spelen en ontspannen! Helaas droogt water de kwetsbare babyhuid uit. Daar moest iets aan gedaan worden en kwam het merk Naïf met de oplossing: Milky Bath Oil. Een badolie die goed oplost en het badwater zacht maakt! 4. Reinigende wasgel Een babyhuid is goed zoals ‘ie is. Zo is bij de geboorte een beschermlaag aanwezig. Om deze niet te beschadigen, reinigt de zeepvrije wasgel mild en blijft de babyhuid zacht. naif producten Zijn jullie helemaal in love met Naïf? Let us know! Laat een reactie achter in de comments of tag ons op Instagram met @kidsdeco.nl!